2012. október 4., csütörtök

HTUH – az meg mi a szösz?


Sokan már a sorozat végére értek, sokan újra olvassák, vagy épp most kezdik, és bizony sokan még egyáltalán nem olvasták a Tündérkrónikákat.
Mivel Karen Marie Moningnál is épp közös olvasgatás van a kezdetektől, arra gondoltunk, hogy mi is belevágunk. :)
Olvassuk együtt (újra) Mac és Barrons kalandjait!

A Cor Leonis kiadó, Karen Marie Moninghoz hasonlóan, kitalálta, hogy olvassuk el vagy olvassuk újra együtt az írónő Tündérkrónikák c. sorozatát. Eközben pedig a HTUH-k idézeteket osztanak meg a könyvekből. :o)
És akkor arról, hogy mi a szösz az a HTUH? Nem más, mint Hivatalos Tündérkrónikák Újraolvasás Hostess. Magam is csatlakoztam a HTUH-hoz, ezért is idézgettem már a Keserű ébredés c. könyv kritikájában is (mely idézetek egyben a kedvenceim is). ;) Tudom, még nincs fent a kritika, de már csak napok kérdése, ahogy az (újra)olvasás elkezdése is! :D

Ha pedig hiányozna még valamelyik kötet, akkor a kiadó könyváruházában akár a teljes sorozat megvásárolható! ;)

Tehát az általam kigyűjtött idézeteket bejegyzés formájában fel fogom tenni ide a blogra is. Remélem azok, akik idáig még valami oknál fogva nem kezdték el olvasni a sorozatot, kedvet kapnak hozzá és nagy kedvencükké válik, hiszen vétek lenne kihagyni Moningot és az ő Tündérkrónikáit! ;)

Emellett pedig a kiadó szívesen fogadja az olvasók sorozattal kapcsolatos alkotásait is, úgy mint rajzok, könyvjelzők, egy-egy jelenet rajzban stb.  :D
Kalandra fel! Csókoljon mindenkit homlokon egy múzsa és olvassatok, ill. alkossatok kreatív molyocskák! :D

Hétvégén indul az Első Magyar Hivatalos Tündérkrónikák Újraolvasás!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése