2012. szeptember 5., szerda

Megjelenés csúszás #1: Ördögkatlan és Új nap virrad

A Cor Leonis honlapján közzétette, hogy Nevada Barr: Ördögkatlan c. könyve és Karen Marie Moning: Tündérkrónikák c. sorozatának 5. részének csúszni fog a megjelenése.
A következőkben olvashatjátok az okokat:
A Rossz hold kelt fel megjelenése után sokan dicsérték a kivitelezést: méltatták a kötés stapabíróságát, a lapok minőségét, és ez volt az egyik legkedvesebb visszajelzés, amit kaphatunk.
Mi magunk is nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, ezért ragaszkodunk is hozzájuk.
Épp ezért döntöttünk úgy, hogy bevállalunk egy kis csúszás a két legjobban várt könyvünkkkel kapcsolatban.
Nem szívesen váltanánk ugyanis, ám sajnálatos módon a nyomda jelezte, hogy a szeptember 10-re ígért Ördögkatlan, és a szeptember 17-re beharangozott Új nap virrad megjelenések nem tudnak időben elkészülni a rengeteg folyamatban lévő munkájuk miatt.
Ezért csúszik mindkét kötet megjelenése.
Nevada Barr: Ördögkatlan című regénye így 2012 szeptember 17-re kerül a boltokba, és reményeink szerint Karen Marie Moning: Új nap virrad című könyve 2012. szeptember végére a polcokra kerül. (Most nem ígérünk inkább konkrét napot. Amint megvan a könyv, azonnal közzétesszük ezt az örömhírt!)

Ám annak érdekében, hogy enyhítsük kicsit a rossz hírt, azt találtuk ki, hogy webshopunk indulásáig e-mailben üzemelünk, és immár nem csak az előrndehető könyvink kapcsán.
Továbbra is 25% kedvezménnyel lehet előrendelni a fentebb említett könyveket, és 3 könyv rendelése felett ingyenes a házhoz szállítás, ám mától kezdve az előrendelések mellett a már megjelent könyveinket is meg lehet rendelni.
Természetesen ezekre is érvényes a 25% kedvezmény, és ha ezekkel együtt megvan a minimum 3 kötet, akkor a futár is plusz költség nélkül szállítja ki a könyveket.

A megrendeléseket továbbra is a rendeles@corleonis.hu címre várjuk."


Sajnos kicsit szomorú vagyok miatta, főlek az Új nap virrad miatt, DE mindenféleképpen pozitívum, hogy a kiadó értesítette az olvasókat, illetve még kárpótol is minket. :o)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése