2012. szeptember 14., péntek

Ilona Andrews: Világok peremén 1. és 2. megjelenés

Az Egmont Dark Kiadó tegnap a facebook oldalán közzétette Ilona Andrews: Világok peremén 1. és 2. kötetének megjelenési dátumát, ami nem más, mint jövőhét hétfő, vagyis már nem is kell olyan sokat aludnunk. :D



MEGJELENÉS DÁTUMA - ILONA ANDREWS: Világok peremén 1. és 2. kötet
Sokan kérdeztétek, és egy félreértés miatt többen türelmetlenül vártátok már. Itt a biztos infó tőlünk: a partnereink holnap kapják meg a könyveket, tőlük függően jövő hét e
lején már biztosan minden boltba eljut mindkét kötet egyszerre.

Egy internetes áruház már nagyon régen rendelhetővé tette a könyveket, emiatt sokan a mi bejelentésünk nélkül is azt gondoltátok, hogy azok már kaphatók. Ilyesmi előfordul, ezért máskor mindenképpen várjátok meg, amíg mi szólunk nektek a megjelenésről, mert csak az a biztos. Mi pedig mindig szólunk itt. :)

A kiadó honlapján azonban már rendelhető mind a két kötet:


Világok peremén 1.
Ilona Andrews: Mágikus találkozások
A varázslattal teli Perem, ahol Rose Drayton él, két világ határán terül el. Rose átjár dolgozni a Töredékbe, ahol az emberek autókon járnak, plázákban vásárolnak, és ahol a varázslat nem több puszta tündérmesénél. A másik világ Mágia, amelyet kékvérű arisztokraták irányítanak, és ahol a varázslat mindennapos, sőt megváltoztathatja az emberek sorsát. Ahogy a többi perembéli is, Rose átjárhat mindkét világba, de mindenhol törvényen kívülinek számít. 
Rose úgy gondolta, ha tökélyre fejleszti a varázserejét, jobb életet biztosíthat magának. De a dolgok nem a tervei szerint alakultak. Most feketén, éhbérért dolgozik a Töredékben, hogy felnevelhesse két kisöccsét, ráadásul meg kell küzdenie a kéretlen kérők hadával, akik őt és a varázserejét akarják.
Ekkor toppan be az életébe Lord Declan Camarine, a mágiai kékvérű, aki szintén elhatározza, hogy megszerzi magának a lányt. És vele egy időben érkezik a különös, varázslatra éhes teremtmények egész hada. Rose-nak és a kékvérűnek össze kell fognia a szörnyű lények és megteremtőjük ellen, különben odalesz az egész Perem, és mindenki aki ott él…


Ilona Andrews: Áradó hold
Világok peremén 2.
A Perem két világ között húzódik: az egyik oldalról a Töredék határolja, ahol az emberek autókon járnak, plázákban vásárolnak, és a varázslat nem több puszta tündérmesénél, a másik oldalán pedig Mágia terül el, ahol kékvérű arisztokraták uralkodnak, alakváltók szaladgálnak, és a varázserejük nagysága megváltoztathatja az emberek sorsát…
Cerise Mar és a családja pénzben szegény, viszont jókora földterületet mondhat magáénak a Pocsolya nevű mocsaras területen, amely Louisiana állam és Mágia között terül el. Amikor Cerise szülei eltűnnek, a Mar család ősi riválisai válnak az első számú gyanúsítottakká. 
De semmi nem az, aminek látszik. Mágia két országának kémei cselszövésekkel teli háborút folytatnak egymással, és konfliktusuk a Peremre is átterjed - így Cerise és családja is veszélybe kerül. William, az alakváltó katona, aki maga mögött hagyta Mágia politikai hadszínterét, arra kényszerül, hogy ismét szolgálatba lépjen, és felkutassa a rivális ország kémnagymesterét.
Amikor William és Cerise küldetésük teljesítése közben keresztezik egymás útját, fellobbannak a szikrák - de össze kell dolgozniuk, ha sikerrel akarnak járni… és ha életben akarnak maradni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése