2013. január 15., kedd

Januári könyvsalát - avagy mik jelennek meg ebben a hónapban?

Régen posztoltam már könyvmegjelenésekről, de mivel most van időm + több olyan könyv is megjelenik,a miket szeretnék majd megvenni, ezért most ismét összeszedem őket egy bejegyzésbe. :o)

Az első nem más, mint Nalini Singh Angyali vadász sorozatának 5. része, az Angyalárny.
Fülszövege még nincs, de az Egmont Dark a Facebook oldalán már közzétette a gyönyörűséges borítóját!
UPDATE: és íme a fülszöveg! :DAz éjfélszín szárnyú Jason az árnyak között érzi otthon magát. De amikor India arkangyalának, Nehának férjét holtan találják a palotájában, a kémmester kénytelen kilépni a fénybe. Egy arkangyal őrült haragja ugyanis szörnyű pusztítást végezhet a világban, Jasonnek pedig meg kell találnia a gyilkost, hogy ezt megelőzze.

De Neha bizalmának ára van: a kémmesternek az arkangyal vérvonalához kell kötnie magát, véresküt kell tennie Mahiya hercegnőnek. A lánynak, aki szörnyű titkokat hordoz a szívében, és már senkiben sem bízik meg. Legfőképpen nem egy ellenséges kémmesterben.

A gyilkos után kutatva Jason és Mahiya egy évszázados rémálom közepébe cseppen. A váratlan szenvedély feltámadó, fekete vihara pedig mindkettejüket magával ragadja… könnyen lehet, hogy a halálba. 


Bolti megjelenés várhatóan: 2013 január 22., de a kiadó még nem mondta biztosra!
A második könyv, aminek nagyon megörültem, Gaura Ágnes: Átkozott Balszerencse c. könyve, mely a Vámpírok múzsája c. könyvének a folytatása, Borbíró Borbála főszereplésével.
Ehhez már több adatot is kaptunk:
Várható megjelenés: 2013. január 22.
Illetve előrendelhető a Cor Leonis kiadótól Karen Chance Cassandra Palmer sorozatának 4. része, A hajnal átka.
Tervezett megjelenés: január vége

És végezetül egy moziplakát, méghozzá Suzann Collins Futótűz c. könyvének a filmes változatához.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése