2012. december 7., péntek

Karácsonyozzunk a Cor Leonis Kiadóval!


A Cor Leonis a Marie Claire december 14-i, illetve a Nők Lapja december 19-i számában 1000 Ft-os kupont rejtett el, amit bármely kiadványukra (tehát a könyvcsomagokra, az akciós és outlet könyvekre is!) fel lehet majd használni.
Amit tudni kell a kuponok használatáról: a rendszer csak abban az esetben engedi felhasználni a kupont, ha a rendelni kívánt könyvek értéke eléri a kupon összegét, illetve azt is, hogy minden rendelésnél egyszerre csak egy kupont lehet érvényesíteni. A kuponok határidő nélküliek, így az egyik felhasználásával lehet csemegézni Karácsony előtt, a másikkal pedig meg lehet várni akár a jövő évi megjelenéseinket is. ;)

Emellett a kiadó a Parfümcenterrel is tervez közös meglepetést, tehát érdemes figyelemmel követni az ottani kalendáriumot is úgy, ahogy a Cor Leonisét is.
Cor Leonis Adventi kalendáriuma

Sok-sok kedvezmény, és rengeteg meglepetés vár még mindenkire idén… Érdemes figyelni! ;)
Ám itt még akkor sem ér véget a kiadó bejelentéseinek sora, hiszen nem csak saját kiadott könyveiket szeretnék forgalmazni, hanem viszonteladóként is szeretnének működni. Ennek köszönhetően kissé módosult a kedvezményeik rendszere.
A Cor Leonis kötetekre 20% kedvezményt kap alapból mindenki, aki tőlük vásárol, hasonlóképp az általuk is forgalmazott, egyéb könyvekre.
Ezt a kedvezményt lehet növelni, hiszen aki beregisztrál, már 25% kedvezménnyel juthat hozzá az összes könyvhöz.
Ha pedig Moly.hu tag, vagy könyves blogger is valaki, a Cor Leonis kiadványokra 30% extra kedvezményt biztosítanak Számodra.
Ráadásul a kifejezetten kedvezményes szállítási díjaikat is ki lehet iktatni, ha valaki 10.000 Ft felett vásárol, hiszen akkor ők állják a házhoz szállítás költségeit.
Persze friss megjelenéseik is lesznek még az idén, szám szerint 3.:
Rick Levine és Jeff Jawer nagy sikerű sorozatának következő évre szóló része, az Éves horoszkóp 2013 jövő héten érkezik.
Őket követi még idén Susan Miller csodálatosan illusztrált kalendáriuma, a Horoszkóp 2013, és még szintén Karácsony előtt, az írói, forgatókönyvírói pályára készülők is kezükbe foghatják Syd Field: Forgatókönyvírók munkafüzete című művét.
Syd Field:Forgatókönyvírók munkafüzete
Az írás folyamata valójában nem egyéb, mint átírás. De vajon mit és hogyan kell megváltoztatni? Minden forgatókönyvben vannak problémák. Így volt ez a Die Hard - Az élet mindig drága vagy a Rés a pajzson esetében is − és ezeket nem is javították ki. Miattuk maradt kis híján dobozban A szakasz − de Oliver Stone átírta az első tíz oldalt, és a film klasszikus lett. Minden forgatókönyvíró szembesül a problémákkal − csakhogy a jó író a kreatív megoldások ugródeszkájának tekinti őket. A könyvben a népszerű szerző, Syd Field, akinek évente ezernél is több forgatókönyv megy át a kezén, lépésről-lépésre bemutatja, hogyan lehet észrevenni és kijavítani a forgatókönyvek jellemző hibáit. Olyan szakmai titkokat árul el, amelyek a remekműveket naggyá tették, és amelyekkel a reménybeli forgatókönyvírók is eséllyel pályázhatnak a sikerre.
A könyvből megtudhatjuk: 
  • mitől működnek a legjobb történetek;
  • hogyan lehet hatásos az első tíz oldalunk − a Thelma és Louis és a Farkasokkal táncoló példáinak segítségével;
  • hogyan adjunk magunknak álomfeladatot éjszakára, hogy felszabadítsuk a kreatív énünket;
  • hogyan építsük fel a karaktereket a tetteik segítségével, ahogy Quentin Tarantino teszi;
  • hogyan szedjük össze magunkat, ha falnak ütközünk − és hogyan küzdjük le az alkotói válságot egyszer s mindenkorra.
 
Rick Levine és Jeff Jawer: Éves horoszkóp 2013
Ismerd meg jövődet Amerika legpontosabb, leghitelesebb asztrológuspárosával, akik megmutatják, hogyan alkalmazzuk az asztrológia ősi tudományát a mai világban.
Alaposan megvizsgálják, mit tartogat a 2013-as év a 12 jegy számára, megvilágítják a perspektívákat, és olyan tanácsokkal látnak el bennünket, amelyek hasznunkra válhatnak a környezetünkkel való jó együttműködésben. Segítségükkel előreláthatóvá és követhetővé válnak a történések, mert: az előrejelzések beszámolnak arról, hogy mi várható, és hogyan érdemes bánni a szerelmi életünket, karrierünket, pénzünket, egészségünket, otthonunkat és lelkünket érintő hatásokkal, egyedi, részletes, havi bontású kalendárium formájában könnyen átláthatjuk, melyek a jegyünkhöz tartozó kulcsfontosságú napok, összefoglalást kapunk a lényegről mind éves, mind pedig havi szinten.
 
Susan Miller: Horoszkóp 2013 - Asztrológiai kalendárium
Horoszkóp 2013 - Susan Miller, az astrologyzone.com alapítójának asztrológiai naptára
A Magyarországon  is  rendkívüli  sikerű  Susan Miller  amerikai asztrológus által  jegyzett  kalendárium,  mely  tartalmaz  egy általános  összefoglalót  a  2013-as  évre,  továbbá  minden  fontos 
bolygóaspektust  jelöl  a  kalendáriumban  -  természetesen  egyszerű, érthető  magyarázattal  ellátva.  A  kalendáriumot  Phyllis Kapp gyönyörű,  a  jegyek  jellegzetességeit  kiemelő  tájképei  illusztrálják. 
A  kalendárium  13  hónapra  tartalmaz  előrejelzést,  2014.  január végéig.

Tehát idén már „csak” ez a 3 könyv fog megjellenni, viszont ez azt jelenti, hogy az újév teli lesz Cor Leonis újdonsággal, így kifejezetten hasznát vehetjük majd a Karácsonyra kapott könyvutalványoknak. ;)
Ha pedig szívesen ajándékoznál, mondjuk Cor Leonis Könyvutalványt szeretteidnek, figyeld a könyváruház oldalát, mert hétvégétől elérhetővé válnak különleges ajándékaik is.
Végezetül pedig még egy fantasztikus szaloncukor receptet is leírtak nekünk, hogy tovább fokozzák a boldog pillanatokat! ;)
Kókuszos szaloncukor házilag
Hozzávalók: 15 dkg fehércsoki, 3 dkg kókuszreszelék, 2 evőkanál kókusztej, 20 dkg étcsoki a mártáshoz
A fehércsokit gőz felett felolvasztjuk, majd a kókusztejjel és a reszelékkel elkeverjük. Hűlni hagyjuk, hogy formázhatóvá váljon. Ujjnyi vastag rudakat sodrunk belőle. 3 cm-es darabokra vágjuk és szaloncukrot formálunk belőle. Közben a csokit gőz felett felolvasztjuk, majd a szaloncukrokat megmártjuk benne, jól lecsepegtetjük, majd sütőpapírral bélelt sütőlemezre, tányérra tesszük és hűtőben kihűtjük.

Nagyon boldog és örömteli készülődést kíván a Cor Leonis Kiadó és csapata! :o)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése