2013. április 6., szombat

2013. márciusi zsákmány


Az újévi fogadalmamat már régen megszegtem, így mikor Gretty írta molyon, hogy Lara Parker Éjsötét árnyák 1. és 2. része csak 999Ft a líra.hu oldalon, akkor azonnal mentem is és tettem a kosaramba, hiszen már olyan régen szerettem volna elolvasni, de annyi pénzért, amennyiért eredetileg adták nem mertem megvenni, mert mi van, ha nem tetszik? Egy ezresért viszont vétek lett volna otthagyni. De akkor meg már szegények ne egyedül jöjjenek hozzácsaptam Karen Chance Cassi Palmer sorozatának 4. részét is, A hajnalra átkát, mert éppen akkor olvastam az 1.-t és nagyon tetszett. :o) Meg ha már tervbe vettem, hogy nyereményjátékot is indítok, akkor megvettem a nyereményt is, ami nem más, mint Neil Gaiman Amerikai istenek 10. évfordulós bővített kiadása.

Aki esetleg még nem tud a játékról:
még nem indult el, csak tervbe van véve! A molyon indítottam egy szavazást, ahol felsoroltam azokat a könyveket, amiket nyereménynek gondoltam, és nagyon örültem, hogy erre voksoltatok a legtöbben, mert ez egy fantasztikus regény! Én imádtam és az újraolvasós polcomra tettem. De miért is akarok nyereményjátékot indítani (már akit érdekel)? Április 20-án leszek 1 éves molytag, a bologom pedig július 27-én lesz 1 éves, így a kettőt összevonva indítok itt a blogon majd egy játékot. Először úgy terveztem, hogy április közepe fele, de mivel akkor megint vizsgákra kell készülnöm, így valószínűleg csak május lesz belőle. Sorry. Addig legalább hátha eszembe jut valami kis játék, hogy ne csak úgy jelentkezni lehessen a sorsolásra, elvégre csak egy könyv lesz a nyeremény. :o)
 
Hol is tartottam?
Ja igen. Itt elhatároztam, hogy nincs több könyv ebben a hónapban, de erre meg jött apu, hogy van egyTarnóczy Vilmos: Szökés az elme börtönéből, és hogy érdemes lenne elolvasnom. Gondoltam jó, ha már apu ajánlja, akkor csak szabad, és azt is megrendeltem. Mit nem mondjak, faltam a sorait, és tényleg megdöbbentő, amiket leír benne. Erről nagyon nehéz lesz majd értékelést írnom, de meg fogom próbálni, ígérem.
könyv,

Vettem még egy könyvet, ami nem regény, hanem Zománcmívesség, nem mintha valaha is tűzzománcoznék, de még nagyon régen egy ismerősünk kölcsönadta és annyira megtetszett, most pedig ez is potom pénzekért volt, így beszereztem magamnak egyet. Valami 74%-kal volt leértékelve.
 
Ezt követően e-mail jött a Jaffa kiadótól, hogy útnak indították a csomagomat, amitől igen csak kikerekedett a szemem, mert én nem emlékeztem semmi rendelésre. Aztán esett le, hogy még februárban előrendeltem a Lélekmentőket Rachel Vincenttől. Szóval egy újabb könyv. -.-’



Itt már tényleg nem akartam venni semmit márciusban, amúgy is teljesen el voltam foglal a tételek kidolgozásával, meg olvasásával, ezért nem is volt nehéz megállni. Igen, de jött még egy csomagom, amit a postás bácsi hozott. Apa hozza be, hogy jött még egy csomagom. Nézegetem, bontom ki és mikor megláttam! O.O Igen, az Összetört glóriák 2. része, a Hívogat a fény volt a borítékban. Utána persze eszembe jutott, hogy szólt Eszter, hogy feladta, de nekem totál kiment a fejemből a vizsga miatt, így igazi meglepetés lett. :D És írt is bele nekem. Nem hosszú szöveg, de abban a lelkiállapotban, amiben akkor voltam, igazi égi segítségvolt a lelkemnek, mintha megsimogatta volna. Még egyszer köszönöm Eszter! :o) :* Már a felénél járok, és igazad volt, ez sokkal jobban tetszik, mint az első, máris imádom! :D


De ha már így elbuktam, és itt volt a nagy SZJG láz, még beszereztem a Szent Johanna Gimi 1. – A kezdet c. könyvet is, mert tudjátok, ami felkapott, azt elolvasom, hogy miért is az? Elvégre a Tündérkrónikákba is így zúgtam bele.



Ennyi volt március, 9 könyv, értitek 9! Fogalmam sincs, mikor vettem utoljára ennyi könyvet, na jó csak 8, mert a Hívogat a fényt kaptam, de akkor is…
És még a Könyvfesztivál csak ezután jön, és még ha nem fogok tudni elmenni, akkor is sok jó könyv fog megjelenni, amit nagyon szeretnék.
Jaj szegény fejemnek…


Ó, hát róluk majdnem el is felejtkeztem, pedig ők is márciusban érkeztek ám. 7-en vannak, mint a gonoszok, és már ugatnak, pedig még csak 3 hetesek. Vérmes kis jószágok és nyakra mennek.
A képeken csak a két kedvencem van, akik kisfiúk, illetve a legkisebb, aki kislány. Zabálnivalóak. <3
Csíkos 2 - az apukája után :)
Angyalka, mert húgom barátja így nevezte el és úgyis az övé lesz :o)
Együtt
És a pici hugi, merthogy ö az alom legkisebbike <3

2 megjegyzés: