2012. július 27., péntek

Kezdés


Valahányszor belekezdek egy könyv olvasásába, mindig azon kezdek agyalni, hogy milyen értékelést is kellene róla írni. A véleményem egy adott könyvről van, hogy oldalról oldalra változik és ilyenkor az is megfogalmazódik bennem, hogy jó lenne egy könyves blogot indítani.
Jó, jó tudom… már millió + 1 könyves blog van, de én legfőképpen csak a magam örömére írkálok könyvekről, de ha mások is olvassák, netán még tetszenek is az irományaim, az csak hab a tortán. ^^
Nem mondom, hogy 2-3 naponta új könyves bejegyzéssel jövök, mert ahogy magamat ismerem… nincs is kedvem mindig írni, van, hogy ihletem sincs, és van, hogy még olvasni sincs kedvem. Ettől függetlenül azért igyekszem nem havonta 1-2 könyves értékeléssel jönni.
Igazából annyira kezdő vagyok, hogy fogalmam sincs, milyennek kellene lennie egy könyves blognak. Nézegetem a nagyok oldalait, akiket szívesen olvasok, és akiknek imádom az írásait. Igyekszem tőlük tanulni, és a tanultaknak megfelelően fejlesztgetni, alakítani az oldalt. Ezen kedvenceim listáját oldalt találhatjátok. :o)
Tervezem, hogy akciókat is ki fogok írni (már amennyiben észreveszem az akciókat XD), illetve várható megjelenéseket, hogy miket várok nagyon, melyek azok a könyvek, amiket nem ismerek, de mások nagyon várnak. Angolul nem tudok, így a blogon csak magyarul megjelent könyvekről olvashattok, de 1-2 angolul megjelenő könyvről is írok, ha ismerem az írót és magam is várom a fordítást. ^^
Nem tervezem előre az oldal hosszú távú vezetését…, működik ameddig működik. Meglátjuk. Magam is kíváncsi vagyok rá, hogy 1 év múlva hol fog tartani az oldal.
Erre jövő ilyenkor visszatérünk…

Addig is jó olvasgatást kívánok Kedves Olvasóm! :o)
Hamarosan jövök is az első könyves poszttal. :D

2 megjegyzés:

  1. Sok sikert!
    Majd meglátod, hogy milyen jó lesz évek múlva visszanézni a blogot és szerintem nagyon meg fogod szeretni a te kis drágádat. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :o)
      Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy év múlva milyen lesz az oldal és hol fog tartani. ^^

      Törlés