2012. november 3., szombat

Larissa Ione: Daemonica - Demonica





1. Csábítás! - Pleasure Unbound
Tayla Mancuso (aegis) & Eidolon (démon)

Tayla, a fiatal őrző élete nem áll másból, mint gyilkolásból. A lány feladata, hogy az emberekre támadó démonoktól megtisztítsa New Yorkot, lehetőleg nyom és nagyobb zűr nélkül. Csakhogy Tayla az utóbbi időben nincs jól: furcsa emlékezetkieséses időszakai vannak, és egy vadászat alkalmával lebénul a jobb oldala. A harcban meghal a társa és legjobb barátnője, Tayla pedig egy különös helyre kerül: egy kórházba, amelynek fekete falait mágikus írásjelek borítják.
Kezelőorvosa, a jóképű Eidolon az első pillanattól kezdve Tayla különös, erotikus álmainak főszereplőjévé válik, miközben a démon férfinak sem közömbös a lány.
Eidolon fajtája a nők szexuális kihasználásának él, mégis Tayla kedvéért hajlandó lenne alávetnie magát a véres és mindkét fél számára életveszélyes párválasztási szertartásnak - még akkor is, ha minden észérv ennek ellentmond…
Vajon Tayla választ kap-e a múlt kérdéseire? Akarja-e, hogy válaszokat kapjon a férfitól? És mi lesz, ha a jövője olyan fordulatokat tartogat, amelyeket a legvadabb álmaiban sem gondolt volna?

Kiadó: Egmont Dark
Terjedelem: 440 oldal
Kiadás éve: 2012
Fordította: Balogh Imre
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.999 Ft

2. Elszabadult vágyak - Desire Unchained
Runa Wagner & Shade (démon)

Runa Wagner egyáltalán nem akart beleszeretni a jóképű idegenbe, aki mintha ismerte volna a legtitkosabb vágyait. De nem tudott ellenállni a hihetetlen szenvedélynek, amely lángra lobbant közöttük, és ami elhamvad, amikor Runa rájött, hogy a férfi megcsalja. És furcsa változásokat is érzett saját magán…

Kiadó: Egmont Dark
Terjedelem: 432 oldal
Kiadás éve: 2012
Fordította: Balogh Imre
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése